SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 16:07

Yusuf Alemdar'a Serdivan'dan Büyük Destek: Birlikte Çalışmaya Devam Ediyoruz"

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, 31 Mart Seçimleri öncesinde Serdivan'da yoğun ilgiyle karşılandı. AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, Muhtarlar Derneği ve MHP Serdivan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Alemdar, vefa buluşmasında duygusal anlar yaşadı.

 Yusuf Alemdar'a Serdivan'dan Büyük Destek: Birlikte Çalışmaya Devam Ediyoruz

Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı ziyaretinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Başkan Adayı, teşkilat üyelerine ve destek verenlere teşekkür ederek, "Siz dava arkadaşlarımın üzerimde emeği ve hakkı büyük, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

Serdivan Yusuf Alemdar'ı bağrına bastı: “Sakarya'mız için hep birlikte  çalışmaya devam edeceğiz” - Sakarya Yenigün Gazetesi

Adaylık sürecindeki yoğun ilgiyi vefa olarak değerlendiren Alemdar, "Bizler sevgiyi, muhabbeti ve kardeşliği sizlerden gördük. Bu kardeşlik duygusu içerisinde Serdivan’ımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan elimizden gelen gayreti gösterdik. 20 yılı aşkın süredir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin hizmet anlayışını ilk günkü coşku ve heyecanla sürdürüyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinden de zaferle ayrılarak, Sakarya’mızı geleceğe hazırlama yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

EditörEditör