SİYASET
Giriş Tarihi : 19-01-2024 12:29   Güncelleme : 19-01-2024 12:42

"Yusuf Alemdar'ı Karşılama Programı"

"AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan Yusuf Alemdar için muhteşem bir karşılama programı düzenleniyor. Dün Ankara'da gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı'nda duyurulan Alemdar için, bugün saat 20.00’de AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşecek özel bir etkinlik planlandı.

Yunus Tever, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, basın mensupları ve tüm vatandaşları bu özel buluşmaya davet etti. Sakarya'nın geleceğine yön verecek olan bu önemli etkinlikte, Yusuf Alemdar'ın liderliğindeki hedefler ve projeler masaya yatırılacak.

Sakarya'nın heyecanla beklediği bu buluşmada, Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, halkla bir araya gelerek projelerini ve vizyonunu paylaşacak. Program, şehrin dört bir yanından katılımcıları ağırlayacak ve birlikte geçirecekleri bu özel zaman, Sakarya'nın sosyal ve politik hayatına damga vuracak.

AK Parti İl Başkanlığında Sakarya Adayını Karşılama Töreni - Medya Rota

Etkinlik, AK Parti'nin Sakarya İl Başkanlığı'nda gerçekleşecek ve davetliler, Alemdar'a desteklerini gösterirken aynı zamanda seçim öncesi önemli bir birliktelik ve motivasyon atmosferi oluşturacak."

AdminAdmin