YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 14:46

Yusuf Türkhan Erenler’den aday adayı oluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesine uzun yıllar daire başkanlığı yapan TCDD’de daire başkanlığı görevinde bulunan Yusuf Türkhan, AK Parti’den Erenler Belediye Başkanı aday adayı olacak.

Yusuf Türkhan Erenler’den aday adayı oluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllar  Destek ve Zabıta Daire Başkanlığı yaptıktan sonra İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (İSKİ) 2 ayrı birimde daire başkanlığı yapan ve son olarak TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Türkhan, Erenler'den Belediye Başkanı aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Adı kulislerde bir süredir konuşulan Türkhan'ın önümüzdeki günlerde görevinden affını isteyerek aday adaylık süreci için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

AK Parti'den Erenler Belediye Başkanlığına aday adayı olacak olan Türkhan'ın, bir süredir bu kapsamda siyasilerle ve yakın çevresi ile istişarelerde bulunacağı kulislerde dile getiriliyordu.

2009-2016 tarihleri arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesiinde görev yapan Türkhan, uzun yıllar Milli Eğitim'e bağlı okullarda öğretmenlik, müdür ve müdür yardımcıılıkları görevlerinde bulunmuştu. 

AdminAdmin