GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:59

Yusuf Yazıcı, Süper Lig'e Geri Dönüyor!

Profesyonel futbol hayatına Trabzonspor Altyapısı'nda başlayan Yusuf Yazıcı, bordo-mavili forma ile gösterdiği performansın ardından tam 18.5 milyon Euro karşılığında Lille'nin yolunu tutmuştu. Fransız ekibinde olduğu dönemde CSKA Moskova ve Trabzonspor'a kiralanan milli yıldız, duyanları şaşkına çevirecek o takımla Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Yusuf Yazıcı, Süper Lig'e Geri Dönüyor!

Son dakika transfer haberiyle Yusuf Yazıcı'nın gündemde olduğu belirtildi. Trabzonspor altyapısından yetişen ve daha sonra Lille'e transfer olan milli futbolcu, şimdi ise Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Yusuf Yazıcı, Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş, ardından 18.5 milyon Euro karşılığında Lille'e transfer olmuştu. Lille'de başarılı bir performans sergileyen milli yıldız, son olarak CSKA Moskova ve Trabzonspor'a kiralandı. Şimdi ise Türkiye'de Süper Lig'e dönüşüyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

Son dakika transfer haberi: Yusuf Yazıcı, Süper Lig’e geri dönüyor! Transferde yer yerinden oynayacak: Yıllarca unutulmayacak...

RUSYA'NIN YOLUNU TUTTU

Yaşadığı şampiyonluğun ardından sürpriz bir şekilde Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'nın yolunu tutan milli futbolcu, o sezonun ardından Trabzonspor'a kiralık olarak gelmişti.Trabzonspor'un ardından tekrardan Lille'e dönen 27 yaşındaki futbolcu, takımın vazgeçilmezleri arasında girdi.

SEZONA BOMBA GİBİ BAŞLADI

Lille forması ile sezona fırtına gibi başlayan Yusuf Yazıcı, takımı ile tüm kulvarlarda çıktığı 30 maçta; 10 gol atıp 3 de asist yaptı.Ayrıca yetenekli orta sahanın Transfermarkt verilerine göre aktif olarak 10 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

SÜPER LİG DEVİ İÇİN BOMBA İDDİA

Trabzonspor ile Lille arasındaki sözleşmede "Lille'den ayrılması halinde Trabzonspor'dan başka Türk takımına gidemez" maddesi bulunan oyuncu için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.Son dakika transfer haberi: Yusuf Yazıcı, Süper Lig’e geri dönüyor! Transferde yer yerinden oynayacak: Yıllarca unutulmayacak...

ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜ

Fotomaç'ın haberine göre; Ara transfer döneminin son günlerinde Fransa'ya giden Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle bir araya geldi.Taraflar sezon sonu için el sıkıştı. 30 Haziran'da Lille ile mukavelesi bitecek olan Yusuf da Timur'un teklifini kabul etti ve söz verdi.

SÖZLEŞME MADDESİ BOŞA DÜŞÜYOR

Yusuf'un Fransız kulübüyle sözleşmesi sona ereceği için artık "Lille'den ayrılması halinde Trabzonspor'dan başka Türk takımına gidemez" maddesinin geçerliliği kalmayacak.

EditörEditör