SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 16:37

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Bartu Soral!

Zafer Partisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı merakla beklenen bir açıklamayla duyurdu: Bartu Soral! Deneyimli bir ekonomist olan Soral, Ankara'yı 21. yüzyıla taşımayı ve projeleriyle şehri daha iyi yönetmeyi hedefliyor.

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Bartu Soral!

Bartu Soral Kimdir?

Ümit Özdağ tarafından tanıtılan Soral, kalkınma ekonomisi konusunda uzmanlaşmış bir isim. Birçok ülkenin kalkınma programlarını yönetmiş olan Soral, Zafer Partisi'nin siyasi vizyonunu en iyi şekilde temsil eden kişilerden biri olarak görülüyor. Uzun mesleki deneyimi ve uluslararası piyasalara hakimiyeti ile Ankara'ya verimli kaynakları aktarabilecek projeler hazırladı.

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral oldu

Hedef: Ankara'yı 21. Yüzyıla Taşımak

Zafer Partisi, Ankara'yı tekrar canlandırmayı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonunu modern bir şehir planlamasıyla hayata geçirmeyi planlıyor. Bartu Soral da bu vizyonu gerçekleştirmek için projeler hazırladı.

Soral'ın Öncelikleri:

  • Konut Sorununu Çözmek: Ankara'nın en büyük problemlerinden biri olan konut sorununu çözmek, Soral'ın öncelikleri arasında. Kira sorununu ve ev fiyatlarını planlı şekilde ele almayı planlıyor.
  • Trafik Sorununu Çözmek: Ankaralıların saatlerini trafikte harcamasını engellemek için projeler hazırladı. Ulaşımı rahatlatmak ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek hedefinde.

Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral oldu

Soral'dan Ankaralılara Çağrı:

Bartu Soral, Ankaralıları 21. yüzyılın Ankara'sını inşa etmek için birlikte çalışmaya davet etti. "İnşallah güzel olacak, iyi olacak" dedi.

EditörEditör