SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2023 13:03   Güncelleme : 29-12-2023 13:12

Zafer Partisi'nin Büyükşehir adayı belli oldu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak Cihan Kolip'i gösterdi.

Zafer Partisi'nin Büyükşehir adayı belli oldu!

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde aday belirleme ve strateji çalışmaları devam ediyor.

Zafer Partisi'nde aday belirleme çalışmaları sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi için aday olacak isim belli oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Uzman Dr.Cihan Kolip'in aday olacağını duyurdu. Ümit Özdağ, yaptığı paylaşımda "2019 Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak sorumluluk üstlenen Uzm. Dr.Cihan Kolip Zafer Partisi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak görevlendirilmiş, saha çalışmalarına başlamıştır. Dr. Kolip’in sığınmacı ve kaçak sayısının azaltılması, depreme yönelik kentsel dönüşüm ve hafif raylı sistem projeleri başta olmak üzere bir çok sosyo kültürel projeleri ile Sakarya’nın desteğini kazanacağına inanıyorum. Sakarya’da Türk Milleti’nin Zafer’i için Cihan Kolip." ifadelerini kullandı. 

Uzman Dr.Cihan Kolip, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş ve yüzde 27,63 oranında oy almıştı.

AdminAdmin