SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 15:18

Ziya Polat, Adıyaman Belediye Başkan Adayı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkan adayının Eski Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat olduğunu açıkladı.

Ziya Polat, Adıyaman Belediye Başkan Adayı Oldu

1976 yılında Adıyaman'da doğan Ziya Polat, Sakarya Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun oldu. Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2023 yılında Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atandı. 2023 mayıs ayında yapılan genel seçimlerde Adıyaman'dan 5. sıra milletvekili aday adayı olan Polat, şimdi ise AK Parti'nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak tanıtıldı.

Ziya Polat, Adıyaman'ı modern bir şehir haline getirmeyi ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediğini söyledi. Polat, "Adıyaman, sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri ile ülkemizin önemli şehirlerinden biridir. Bu güzel şehri daha da yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak hizmetler sunacağız" dedi.

Ziya Polat'ın Adıyaman Belediye Başkan Adayı olması, Adıyaman siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Polat, AK Parti'nin Adıyaman'da seçimi kazanması için önemli bir rol oynaması bekleniyor.

AdminAdmin