GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 15:17

Zonguldak'ta amca yeğenini vurdu, sonra kendini öldürdü: "Şok"

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, fırında çalışan yeğenini henüz bilinmeyen bir nedenle tabancayla vuran amca, ardından aynı silahla kendini vurdu. Amca olay yerinde hayatını kaybederken, yeğeni ağır yaralandı.

Zonguldak'ta amca yeğenini vurdu, sonra kendini öldürdü:

Olay, ilçeye bağlı Hüseyin Sokak Caddesi'nde bulunan bir simit fırınında meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Selam isimli şahıs, fırında çalışan yeğeni Ekrem Selam'ı henüz bilinmeyen bir nedenle tabancayla vurdu. Amca Selam daha sonra silahı boynuna dayayarak ateşledi.

Kanlar içerisinde yere yığılan amca ve yeğen, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Amca Selam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yeğeni Ekrem Selam ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Amca, yeğenini vurdu ve intihar etti - Bolu Olay

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sonuç olarak, Zonguldak'ta yaşanan bu olay, silahlı şiddetin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Amca ve yeğenin arasında yaşanan tartışmanın neden silahlı bir kavgaya dönüştüğü henüz bilinmiyor. Ancak, bu tür olayların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınması ve toplumsal bilincin artırılması gerekiyor

Amca, yeğenini vurdu ve intihar etti - Bolu Olay

AdminAdmin