en çok izlenen 10 kült film

işte en çok izlenen 10 kült film

KÜLTÜR - SANAT - 19-03-2024 16:16

en çok izlenen 10 kült film

Star Wars - İmparator Fantastik/Bilim Kurgu İnkılap Kitabevi Donald F. Glut  - Arkadaş

Yıldız Savaşları: İmparator: Galaktik İmparatorluk'un zulmü altında direnen İttifak, İmparatorluk'un yeni ölümcül silahı olan Death Star'ı yok etmeye çalışırken, Luke Skywalker güçlü Darth Vader ile yüzleşir.

 

Baba' Üçlemesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler | ListeList.com

The Godfather (Baba): İtalyan mafya ailesinin lideri Don Vito Corleone'nin, oğlu Michael'in aile işlerine girişini ve ailenin iç ve dış mücadelelerini konu alır.

Esaretin Bedeli (Film) - Evrim Ağacı

The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli): Bankacılık suçlamasıyla haksız yere hüküm giyen Andy Dufresne, Shawshank Hapishanesi'nde yaşadığı deneyimleri ve dostluğu konu alır.

Schindler'in Listesi - Vikipedi

Schindler's List (Schindler'in Listesi): Alman işadamı Oskar Schindler'in, II. Dünya Savaşı sırasında Polonya'daki Yahudilere sığınak sağlama çabasını ve onların hayatlarını kurtarma çabasını anlatır.

Kara Şövalye - Vikipedi

The Dark Knight (Kara Şövalye): Gotham'ın suçla savaşan kahramanı Batman, Joker'in şehri kaosa sürüklemesiyle karşı karşıya gelirken, aynı zamanda Harvey Dent'in intikam arayışlarıyla da mücadele eder.

Ucuz Roman (Film) - Evrim Ağacı

Pulp Fiction (Ucuz Roman): Farklı karakterlerin kesişen hikayelerinin anlatıldığı, Quentin Tarantino'nun stilistik olarak dikkat çeken bir filmi.

The Lord Of The Rings The Return Of The King - Yüzüklerin Fiyatı

The Lord of the Rings: The Return of the King (Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü): Yüzük Kardeşliği, Orta Dünya'yı karanlığın güçlerinden kurtarmak için son bir kez bir araya gelir.

Başlangıç (Film) - Evrim Ağacı

Inception (Başlangıç): Düşlerin içine girme yeteneği olan hırsızlar, bir işadamının zihnine bir fikir yerleştirmek için tehlikeli bir göreve atılır.

Forrest Gump - 1994 filmi - Beyazperde.com

Forrest Gump: Zeka geriliği yaşayan Forrest Gump'ın, Amerikan tarihindeki çeşitli olaylara tanıklık ederken yaşadığı olağanüstü hayatı konu alır.

Dövüş Kulübü (Film) - Evrim Ağacı

Fight Club (Dövüş Kulübü): Bir ofis çalışanı ve karizmatik bir yabancının, kendilerini gerçek erkeklik ve tüketim toplumu karşıtı hareketin bir parçası olarak gördükleri gizemli bir dövüş kulübünü kurmalarını konu alır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASEV THM Korosu’ndan ‘Solistler Geçidi’

ASEV THM Korosu’ndan ‘Solistler Geçidi’

03-05-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Hat Sanatı Eserleri, Budapeşte'de Sergileniyor

Hat Sanatı Eserleri, Budapeşte'de Sergileniyor

03-05-2024 - KÜLTÜR - SANAT