Karasu Belediyesi'nde dört belediye başkan yardımcısı görev yapacak

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, yeni dönemde dört başkan yardımcısı ile yola devam edecek.

YEREL - 20-04-2024 22:56

Karasu Belediyesi'nde dört belediye başkan yardımcısı görev yapacak

Karasu Belediyesinden yapılan açıklamada, Hilmi Erbatan ve İsmail Karakaş’ın Başkan Yardımcısı olarak görevlerine devam ettiği, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü / İşletme ve İştirakler Müdürü Hüseyin Çakır ile Belediye Meclis Üyesi Muhammet Gençbay’ın Başkan Yardımcısı olarak vazife aldıkları bilgisi edinildi.

Belediye Başkanı İshak Sarı konuyla ilgili olarak, “Derdimiz İlçemiz anlayışı ile Karasumuza her gecen gün daha iyi hizmet edebilmenin amacı ve arayışında olmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızda icraatlerimize değer katacak, hizmet standartlarımızı yükseltecek yeniliklere imza atabilmek amacıyla Yönetim Kadromuzda düzenlemeye giderek yeni dönemimizi çok daha güçlü bir sistem ile sürdürmeyi hedefliyoruz.

Geçmişte olduğu gibi Karasu’yu ve Karasuluları tanıyan, anlayan; ilçeye vizyon sağlayan bir bakış ve duruşa haiz bir ekiple ‘gerçek belediyecilik’ hizmetlerini vatandaşlarımızla buluşturacağız.

 

Vazifelerini tebliğ ettiğimiz çalışma arkadaşlarım Hilmi Erbatan, İsmail Karakaş, Hüseyin Çakır ve Muhammet Gençbay’a görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, muvaffakiyetler temenni ediyorum. Görev süresi dolan Belediye Meclis Üyemiz ve Geçmiş Dönem Başkan Yardımcımız Hüdaver Ağun’a hizmetleri için teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İzmit Belediyesinin Güçlü Kadrosundan İşçilere İkram Girişimi

İzmit Belediyesinin Güçlü Kadrosundan İşçilere İkram Girişimi

03-05-2024 - YEREL

Seçim Öncesi Yayla Yollarında Değişiklikler

Seçim Öncesi Yayla Yollarında Değişiklikler

02-05-2024 - YEREL