EĞİTİM
Giriş Tarihi : 23-01-2024 14:39

"2023 Adalet Bakanlığı Sınav Sonuçları Açıklandı! ÖSYM'den Adaylara Duyuru"

Adaylar, sınav sonuçlarına ulaşmak için ÖSYM'nin resmi web sitesinde yer alan "https://sonuc.osym.gov.tr" adresini ziyaret edebilirler. T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023 Adalet Bakanlığı Sınavları (Adli Yargı/Adli Yargı-Avukat/İdari Yargı) sonuçlarını açıkladı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 2023 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yazılı Yarışma Sınavı, 2023 Adalet Bakanlığı Avukatlar için Adli Yargı Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yazılı Yarışma Sınavı ile 2023 İdari Yargı Hakim Yardımcılığı Yazılı Yarışma Sınavı sonuçlarının adayların erişimine açıldığı belirtildi.

Adalet Bakanlığı sözlü sınav sonucu sorgulama 2023! Ceza İnfaz Kurumu (CTE)  personel alımı tercihleri ne zaman? - Son Dakika Flaş Haberler

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023 Adalet Bakanlığı Sınavları sonuçlarını adaylara duyurdu. 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen sınavlara katılan adaylar, sınav sonuçlarına "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşabilirler. T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişim sağlayan adaylar, sınav performansları hakkında bilgi edinebilirler. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, sınav sonuçları adayların erişimine açıldı, ve adaylar sonuçları online olarak sorgulayabilirler.

 
EditörEditör