GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 18:01

5 Aşamayı Tek Tek Sıraladı!

Psikiyatr Dr. Mustafa Merter, Vav TV ekranlarında yayınlanan "Hayata dokunmak" programında, küresel güçlerin aileyi yok etme ve insanlığı yeniden yapılandırma projesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 5 maddede söz konusu planı anlatan Dr Mustafa Merter, projenin en önemli ayaklarından birisi olarak çocuklardaki denetlenme mekanizmasının ortadan kalkmasını örnek gösterdi.

5 Aşamayı Tek Tek Sıraladı!

Vav TV'de yayınlanan "Hayata Dokunmak" programına konuk olan Psikiyatr Dr. Mustafa Merter, küresel güçlerin aileyi yok etme ve insanlığı yeniden yapılandırma projesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Merter, projenin 5 aşamadan oluştuğunu ve şu şekilde işlediğini söyledi:

  1. Terbiyenin Ortadan Kalkması: Çocukların denetlenme mekanizmasının ortadan kalkması, sınırların kalkması ve her istediklerini yapma hak iddia etmeleri.
  2. Kadınların Erkekleştirilmesi: Anneliğin ve kadınlığın değerinin düşürülmesi, kadınların erkekleştirilmesi ve annelik rolünün yok sayılması.
  3. Baba Otoritesinin Ortadan Kalkması: Baba figürünün zayıflatılması, aile reisi rolünün yok sayılması ve ailede otoritenin ortadan kalkması.
  4. Cinsel Sapıklıkların Teşviki: Eşcinsellik ve diğer sapkınlıkların normalleştirilmesi, teşvik edilmesi ve ahlaki değerlerin yok sayılması.
  5. Cinsiyetsiz Toplum: Cinsiyet ayrımının ortadan kaldırılması, unisex bir toplum inşa edilmesi ve insanlığın doğal yapısının bozulması.

Merter, projenin en çok ortaya çıktığı toplumlara zarar verdiğini ve Amerikan Psikiyatri Birliği'nin bile ele geçirildiğini savundu.

Eşcinselliğin hastalık kategorisinden çıkarılmasını örnek gösteren Merter, bu kararın arkasında küresel güçlerin olduğunu ve Türkiye'de de benzer bir durumun yaşandığını öne sürdü.

Merter'in açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

EditörEditör