SPOR
Giriş Tarihi : 11-02-2024 17:19

A Milli Futbol Takımı'nın Rakipleri Belli Oldu! Heyecan Dolu Mücadeleler Bizi Bekliyor

UEFA Uluslar Ligi resmi web sitesi: https://www.uefa.com/uefanationsleague/ TFF resmi web sitesi: https://www.tff.org/default.aspx

A Milli Futbol Takımı'nın Rakipleri Belli Oldu! Heyecan Dolu Mücadeleler Bizi Bekliyor

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonunda rakipleri belli oldu! Heyecan dolu bir turnuva bizi bekliyor. Peki, A Milli Takım hangi rakiplerle karşılaşacak ve turnuva formatı nasıl olacak?

Türkiye, B Ligi 4. Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti. Bu grupta ilk iki sırayı alan takımlar, bir üst lige yükselecek. Dördüncü sıradaki takım ise alt lige düşecek.

A W139634 03

Turnuva 5-10 Eylül 2024'te başlayacak ve 8 Haziran 2025'te final maçıyla sona erecek. A Milli Takımı'nın ilk maçı 5 Eylül'de Galler ile, ikinci maçı ise 10 Eylül'de İzlanda ile olacak.

A Milli Takımı'nın bu turnuvadaki hedefi, B Ligi'nde ilk iki sırayı alarak bir üst lige yükselmek. Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibi, bu hedefe ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

A Milli Futbol Takımı'nın taraftarları da turnuvayı büyük bir heyecanla bekliyor. Milli takımın her maçında tribünleri doldurmaya ve takıma destek olmaya hazırlar.

EditörEditör