YEREL
Giriş Tarihi : 13-12-2023 10:46

Adıyaman: "Arifiye'nin yükünü alacağız"

AK Parti Arifiye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladığı günden itibaren yoğun bir program yürüten Remzi Adıyaman, çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Arifiyelilerin desteğiyle bu yola çıktığını belirten Adıyaman, “Doğru projeler kapsamında gerekli adımlar atarak ilçemize hizmet etmek istiyorum” dedi.

Adıyaman:

Arifiye’nin potansiyelinin yüksek olduğunu ve kendi kendine yetebilen bir ilçe haline geleceğini vurgulayan Adıyaman; “Arifiye’nin ihtiyaçlarını bilerek hareket ediyor bu doğrultuda projelerimizi şekillendiriyoruz. Arifiye’ye yük olmaya değil yükünü almaya geliyoruz. Halkın teveccühü ile bu yola çıktık yine onların desteğiyle ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Arifiye’mize hizmet etmek istiyoruz. Bu anlayışımızın halkımızda karşılık bulması bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Arifiye İçin Vizyoner Projeler

Remzi Adıyaman'ın seçim kampanyası, ilçenin yapısal sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarında gerçekleştirmeyi planladığı vizyoner projelerle öne çıkıyor. Adıyaman'ın öncelikli hedefi, Arifiye ilçesini daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve kalkınmış bir bölge haline getirmek ve Arifiye’yi önce Arifiyeliler sonra da bölge için bir merkeze dönüştürmek.De1963Aa 4543 4Dc3 91Bb E8A3Fe837Cf3

AdminAdmin