YEREL
Giriş Tarihi : 28-07-2023 13:34

Ahde Vefa’dan sıra gecesi

Sakarya Ahde Vefa Grubu tarafından grup üyesi Hakan Nebilir'in emekli olması münasebetiyle bir sıra gecesi programı düzenlendi

Ahde Vefa’dan sıra gecesi

Şanlıurfa’dan özel olarak 9 kişilik profesyonel sıra gecesi ekibinin getirildiği programa Ahde Vefa Grubu üyelerinin yanı sıra Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Geyve Kaymakamı Murat Güven, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Abdülkadir Altınsoy, Teknokent Genel Müdürü Yakup Köseoğlu, EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ünal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, KYK Müdürü Nuri Alkan, Tarım İl Müdürü Ali Ulvi Özdemir, Et ve Süt Kurumu İl Müdürü Önder Dağdelen, SEAH Başhekimi Fikret Halis, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Zor, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Trabzonlular Dernek Başkanı Fehmi Çelebi ve Erzurumlular Dernek Başkanı Dursun Murat Ak da katıldı. Programda ayrıca "Doktorlar, Yaprak Dökümü, Seksenler" gibi birçok ünlü dizide rol alan başarılı tiyatrocu ve oyuncu Tahsin Taşkın da sahne aldı.

Gecenin anlam ve önemine dair bir selamlama konuşması yapan Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı Mükerrem Koç, "Emekli olan arkadaşımız Hakan Nebilir'in sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir emeklilik hayatı yaşamasını temenni ediyorum. Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza ve misafirlerimize de hassaten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin