GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-07-2023 17:31

Ahmet Amca Valiye bütün bahçeye çapalattı

Halkın içinde olmaktan büyük mutluluk duyan ve vatandaşların büyük sevgisini kazanan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım bir program dönüşü karşılaştığı Ahmet amca bahçesini çapaladı.

Ahmet Amca Valiye bütün bahçeye çapalattı

Elazığ depremindeki çalışkanlığı ve gösterdiği performansla Elazığ halkının kalbinde taht kuran Vali Kaldırım, aynı çalışkanlığı ve halkın sorunlarıyla dertlenmesiyle Sakarya halkının da kalbinde taht kurdu. Kahramanmaraş merkezli 2 yıkıcı depremle birlikte bakanlık tarafından Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Vali Kaldırım, yine saha çalışması, depremzedelerin dertleriyle dertlenmesi ve çalışkanlığıyla Kahramanmaraş’ta gönüllerde taht kurdu.

Türkiye’de “Devletin sıcak yüzü” olarak tanınan ve sürekli sahada vatandaşla buluşan Vali Kaldırım bu kez Akyazı’da Ahmet amca ile hayli neşeli saatler geçirdi. Akyazı’daki bir programı sonrasında Keremali Yaylası’ndan yolu geçen Vali Kaldırım yol kenarında bahçesini çapa yapan Ahmet Amca’yı görünce aracını durdurdu. Araçtan inen ve bir süre Ahmet Amca ile sohbet eden Vali Kaldırım daha sonra eline aldığı çapayla bahçeyi çapalamaya başladı.

Vali Kaldırım’ın güzel çapa yaptığı gören Ahmet amca, “Sayın valimi şuraya da bir çapa, buraya da bir çapa” derken bahçenin bir bölümünü Vali Kaldırım’a çapalattı. Bir yandan çapa yapan bir yandan Ahmet amca ile sohbet eden Vali Kaldırım Keremali Yaylasının temiz havasında hem ter attı, hem çapa yaptı, hem de yine gönüllerde taht kurdu. Vali Kaldırım’ın mütevazi kişiliğine hayran kalan Ahmet amca, “Rabbim sizin gibi yüzü gülen, vatandaşa eğilen, devletini sevdiren insanların yolunu açık etsin” dedi.

Keremali Yaylası dönüşende sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Kaldırım ise, “Bir program dönüşü Keremali yaylasında bahçe işleri yapan vatandaşlarımıza selam verdik, hal hatırlarını sorduk… Elimize çapayı aldık. Ahmet amcamız nerdeyse bütün bahçeyi bizi çapa ettirdi. Gönlü güzel bu asil insanların ürünleri bereketli, haneleri şen olsun inşallah” sözlerine yer verdi.

AdminAdmin