YEREL
Giriş Tarihi : 26-12-2023 15:43

Ak Parti Kocaali tek vücut

2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için 11 aday adayı başvurusunun bulunduğu Ak Parti Kocaali İlçe Teşkilatı’nda meclis üyeliği için başvuru süreci işlerken bir taraftan da saha çalışmaları hız kazandı. Teşkilat mahalle ziyaretlerini tüm aday adaylarının katılımıyla sürdürüyor.

Ak Parti Kocaali tek vücut

2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı aday adaylığı için 11 resmi başvurunun bulunduğu ak Parti Kocaali İlçe Teşkilatı iki hafta önce gerçekleşen temayül yoklamasının ardından aday belirleme sürecini genel merkezin takdirine bıraktı. Sonrasında 5 Ocak tarihine uzatılan belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru sürecini işletmeye başladı. Çok sayıda resmi müracaat alan teşkilat bir taraftan kurum içi toplantı ve istişarelerini bir taraftan da saha çalışmalarını hızlandırdı. Mahalle başkanlarının öncülüğünde düzenlenen programları hızlandıran başkan İsmail Demir ve yönetimi her gün en az bir mahalleyi ziyaret ederek halk toplantıları düzenliyor.

Öte yandan belediye başkanı aday adayları kendi saha çalışmalarını yapıyor. İlçe teşkilatı ise tüm programlarını aynı çerçevede planlıyor. Teşkilatın planladığı programlar tüm aday adaylarının katılımıyla gerçekleşiyor. İsmail Demir yönetimindeki Ak Parti Kocaali İlçe Teşkilatı geride kalan bir haftalık süreçte Süngüt, Kızılüzüm, Melen, Demiraçma, Şerbetpınarı, Akpınar, Kozluk, Yanıksayvant ve Açmabaşı Mahalleleri başta olmak üzere bu mahallerin farklı noktalarında halk toplantıları gerçekleştirdi. İlçe yönetim kurulu ana kademesinin tam kadro katıldığı toplantılara belediye başkanı aday adayları ve mahalle başkanlarının yanı sıra partililer yoğun katılım gösterdi.

Ak Parti Kocaali İlçe Teşkilatı’nın titiz bir çalışma yürüttüğünü belirten ilçe başkanı İsmail Demir başvuru sürecinin yoğun ve verimli geçtiğini söyledi. Başkan Demir “Malum olduğu üzere başvuru sürecinin başladığı ilk günden bu yana davamızı ve teşkilatımızın birlik ve beraberliğini ön planda tutarak samimi gayret gösterdik. Hiçbir aday adayımız için ayrım gözetmedik, her birine eşit mesafede durduk. Sakarya’da en fazla başvurunun yapıldığı ilçeler arasında üst sıralarda yer alan bir teşkilat olarak oldukça yoğun ama bir o kadar da verimli bir süreç geçirdik. Bu süreci iki hafta önce gerçekleşen temayül yoklamasıyla tamamlayarak takdiri genel merkezimize bıraktık” dedi.

Çalışma planını yaptıklarını belirten Demir “Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvur sürecinin ardından, meclis üyeliği başvurularımızı da aynı şekilde, aynı hassasiyetle sürdürüyoruz. Öte yandan teşkilat içi faaliyetlerimizi ve saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Ayrıca 2024 yerel seçimleri için çalışmalarımızın planlamasını büyük ölçüde tamamladık. Bilindiği gibi teşkilatımıza aday adaylığı için 11 resmi müracaat var. Her aday adayımız kendi çalışmasını yürütüyor ancak teşkilat programlarımız tüm aday adaylarımızın katılımıyla yürütülüyor. Mahalle başkanlarımızın organizasyon planına göre ziyaret programları planladık ve bu plan dahilinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Teşkilatın tüm aday adaylarıyla koordine şekilde çalıştığını ve bu çalışmanın devam edeceğini belirten Başkan İsmail Demir “Ak Parti Teşkilatımız şahıstan ziyade halk hizmet anlayışı ile hareket eden, bireyselliği değil halkını ve kurumsallığı ön planda tutan bir anlayışla tüm kadrolarıyla sahada. Teşkilatımızda aday adaylarımızın arasındaki yarış mevki makam yarışı değil bir hizmet yarışı. Bu vesile ile ne aday adaylarımızın kendi aralarında ne de teşkilatımızla olan diyalog ve irtibatlarında bir aksaklık bulunmuyor. Birlikte hareket ediyor saha çalışmalarımızı omuz omuza sürdürüyoruz. Adayımız kesinleştikten sonra da bu çalışmalarımız aynı şekilde el birliği ile gerçekleşecek” dedi.Dc7A6172 E901 4E49 8976 44B03F9E88A0

İstişarelerin önemine vurgu yapan Demir “Şimdiye kadar olan tüm süreçleri, ana kadememizden birim başkanlıklarımıza, mahalle birimlerimizden aday adaylarımıza kadar birlik ve beraberlik içerisinde yürüttük, bu dönemde ve bundan sonraki süreçte de bu şekilde olacak. Sadece yönetim kurulu üyelerimiz değil, meclis üyesi aday adaylarımız olsun, mevcut meclis üyelerimiz olsun teşkilatımız tüm kadrolarıyla aynı birlik ve beraberlik içerisinde, aynı dava için canla başla mücadele ediyor. Halka hizmetin ön planda olduğu, çözüm odaklı projelerle sahadayız. Elbette bunu iyi bir şekilde başarabilmenin en önemli yolu iyi bir istişareden geçiyor. Bu istişarenin en güzeli de halkla birebir yapılan istişaredir” dedi.

Demir “Yaptığımız bütün programları “Biz Hep Birlikte Kocaali’yiz” sloganıyla yürütüyoruz. Elbette sadece teşkilat mensuplarımızın değil bunda birçok kişinin emeği var. Ben teşkilatımız adına, yaptığımız ziyaret ve toplantılara öncülük eden mahalle başkanlarımızdan başlamak üzere, tüm mahalle muhtarlarımıza, mahallelerimizin ileri gelenlerine, programlara samimiyetle iştirak eden belediye başkanı aday adaylarımıza, meclis üyelerimize ve aday adayı üyelerimize ve en önemlisi de istişareleriyle hizmetlerimizin şekillenmesine öncülük eden kıymetli halkımıza canı gönülden teşekkür ediyor, halk buluşmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle ziyaretlerinin aday adaylarının da katılımıyla yoğun ve verimli şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan İsmail Demir “Ziyaretlerimiz oldukça yoğun ve verimli geçiyor. Mahalle başkanlarımızın düzenlediği programlarda vatandaşlarımızla bir araya geliyor istişarelerde bulunuyoruz. Sorunlarını bizzat kendilerinden dinliyor, çözüm önerilerini ve taleplerini özellikle dikkate alıyoruz. Ayrıca belediye başkan adaylarımız da kendilerini ifade etme ilçe için plan ve projelerini paylaşma imkanıbuluyor. Bu birlik ve beraberliğimiz bir taraftan teşkilat içi bağlarımızı kuvvetlendirirken bir taraftan da halkımızda olumlu karşılık buluyor. Takdir ediliyoruz” dedi.9Ea8A64D 3A22 4191 8A32 Ce4C4C73C871

AdminAdmin