SİYASET
Giriş Tarihi : 08-11-2026 13:04

AK Parti Sapanca teşkilatı bir araya geldi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sapanca İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek ilçede yürütülen parti çalışmalarını ve gündemdeki konuları değerlendirdi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, çalışmaların aynı kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

AK Parti Sapanca teşkilatı bir araya geldi

Teşkilat çalışmaları değerlendirildi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Akçay ve teşkilat mensupları da yer aldı.

Toplantıda ilçede yürütülen siyasi faaliyetler, teşkilat çalışmaları ve gündemdeki gelişmeler ele alındı. Teşkilat üyelerinin görüş ve değerlendirmelerini paylaştığı buluşmada, ortak hedefler doğrultusunda çalışmaların devam etmesi konusunda kararlılık mesajı verildi.

Tever'den birlik ve beraberlik mesajı

Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Yunus Tever, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tever, açıklamasında İlçe Başkanı Şafak Başoğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Akçay'a da yer vererek şu ifadeleri kullandı:

"İlçe Başkanımız Şafak Başoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Arzu Akçay ve teşkilatımızla bir araya gelerek, gündemdeki konuları ve çalışmalarımızı görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aynı inanç ve kararlılıkla, hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz."

AdminAdmin