SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 11:57

"AK Parti'de Heyecan Dorukta: 48 İlin Adayları Belli Oluyor!

Yerel seçim atmosferi kızışıyor! Türkiye genelinde 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Bugün gerçekleştirilecek olan ikinci aday tanıtım toplantısıyla birlikte, 17 büyükşehir ve 31 ilin belediye başkan adayları resmen belli olacak. Peki, Ankara ve İzmir adayları kim olacak?

7 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenen ilk programda 26 ilin adaylarını tanıtan AK Parti, bu sefer Ankara'da 17 büyükşehir ve 31 ilin adaylarını açıklayacak. ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan tanıtımda en çok merak edilen konu ise Ankara ve İzmir adaylarının kim olacağı. İstanbul'da olduğu gibi, Ankara'da ilçe belediye başkan adayları henüz açıklanmayacak, bu bilgiler Ocak ayının sonunda kamuoyu ile paylaşılacak.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan

Öte yandan, AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi de ayrı bir programda açıklanacak. Beyannamede; kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik ve güvenli-dirençli şehirler gibi 8 önemli başlık bulunacak. Seçim sürecinde AK Parti'nin stratejisi ve adaylarının belirlenmesi, Türkiye'nin geleceğini etkileyecek mi? Detaylar için beklenen aday tanıtımını kaçırmayın!

AdminAdmin