YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 16:03

AK Partili Birincioğlu Akyazı Meclis Üyeliğinden istifa etti

AK Parti'den Akyazı Belediyesi Meclis üyeliği görevini yürütmekte olan Mustafa Birincioğlu bu görevinden istifa etti.

AK Partili Birincioğlu Akyazı Meclis Üyeliğinden istifa etti

Aynı zamanda Kızılay Akyazı Şube başkanı da olan Mustafa Birincioğlu istifa dilekçesinden şunları yazdı: "Akyazı Belediye Başkanlığına;  31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde Ak Parti Belediye Meclisi üyesi seçilerek belediye meclisinde görev almış bulunmaktayım. Yürütmekte olduğum Türk Kızılay Akyazı Şube Başkanlığındaki görevlerimin yoğunluğu nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa etmek istiyorum. İstifamın kabulünü arz ederim. 01.12.2023"

İstifası kabul edildi 

Mustafa Birincioğlu’nun istifası Akyazı Belediye Meclisinin 05.12.2023 (bugün) yapılan olağan toplantısında ki gündemine alındı ve hem meclis bu konuda bilgilendirildi hem de istifası kabul edildi. 

Yerine Osman Civan geldi 

İstifanın kabul edilmesinin ardından yedekler listesinde ilk sırada yer alan Ak Partili Osman Civan asil üye olarak toplantıya çağrıldı ve bugünkü toplantıya katıldı. 

İlk toplantısında kürsüye gelen Osman Civan, "30 yıldan beri siyasetin içinde olduğunu söyledi ve partimin neferiyim. Bana ne görev verilirse onu seve seve yaparım" dedi.

Toplantıyı yöneten başkan Bilal Soykan’da istifa ederek meclis üyeliğinden ayrılan Mustafa Birincioğlu’na hizmetleri için teşekkür etti, Osman Civan’a da yeni görevinden başarılar diledi.

AdminAdmin