YEREL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 16:12

Akyazı'da büyük mücadele sürüyor: Bilal Soykan mı! Abdullah Yıldırım mı!

Bir ekran klasiği olmaya devam eden Gazeteciler Soruyor’da yerel seçimlerle birlikte Akyazı’da kimin başkan adayı olacağı konuşuldu. Mevcut Başkan Bilal Soykan ile genç ve dinamik isim Abdullah Yıldırım arasındaki rekabette kimin aday olacağı merak konusu oldu.

Akyazı'da büyük mücadele sürüyor: Bilal Soykan mı! Abdullah Yıldırım mı!

Gazeteciler Soruyor gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Geçen Cuma akşamı ekranlara canlı yayınla gelen programda yer yerinden oynadı. Modaratörlüğünü Hakan Turhan’ın yaptığı ve gazeteciler Safa Polat, Raif Ugan ve Hüseyin Cumalı’nın katıldığı canlı yayında 23 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Akyazı adayı kim olacağı masaya yatırıldı. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ile Ankara’da ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin etkin görevlerde bulunan Abdullah Yıldırım’ın en güçlü aday adayları olduğu ilçede peki ama kim aday olacak!

Akyazı eski Belediye Başkanı ve AK Parti 22. ve 23. Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım’ın oğlu olan Abdullah Taha Yıldırım uzun süre Ankara Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı yaptı. Halen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda görev yapan Abdullah Yıldırım ve Bilal Soykan’ı değerlendiren gazeteci Hüseyin Cumalı, “Şu anda Yıldırım ile Soykan isimleri ilçede ön planda duruyor. Ancak mevcut Başkan Bilal Soykan Akyazı Belediyesi’ne ait Acelle Yaylası’ndaki kaçak beton tesisi yıkmadı. Bunu unutmamak lazım” dedi. Modaratör Hakan Turhan’ın “Belki binanın ruhsatı vardır” sözleri üzerine Hüseyin cumalı, “Hangi maddeye göre ruhsat verdiler. Hadi açıklasınlar da görelim” dedi.

AdminAdmin