SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 15:57

Alemdar: Hep birlikte Sakarya için çalışacağız

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adayı Yusuf Alemdar, “Hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde çalışarak hizmetleri daha da ileri götüreceğimizin sözünü veriyorum” dedi.

Alemdar: Hep birlikte Sakarya için çalışacağız

Mevcut Belediye Başkanı Ekrem Yüce yerine AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adayı gösterilen Yusuf Alemdar ilk açıklamasını HALK54'e yaptı. Siyasette her zaman değişim süreci olduğunu anımsatan Başkan Alemdar, "Aday olmama vesile ve yardımcı olan başta Sayın Genel Başkan Yardımcım, Sayın Milletvekillerim, Sayın İl Başkanımız ve değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Zor bir göreve talip olduğumu, bu görevin aynı zamanda bir imtihan olduğunu biliyorum. Başarılı olmayı, üstesinden gelmeyi Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Alemdar, “Bu bir değişim sürecidir. Ne giden başarısız olduğu için gitmiştir, ne de gelen çok başarılı olduğu için gelmiştir. Bugüne kadar Sakarya'ya hizmet eden bütün belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tek bir çivi çakan, taş taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde çalışarak hizmetleri daha da ileri götüreceğimizin sözünü veriyorum. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AdminAdmin