YEREL
Giriş Tarihi : 08-09-2023 18:05

Ali İnci Ada Hayat'ta: Cesur bir proje hayat buluyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin kalbinde hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi Uygulama Sahasında incelemelerde bulundu ve Başkan Mutlu Işıksu’dan bilgiler aldı. İnci, “Ada Hayat, şehrin tam kalbinde ve çok cesur bir proje. Mutlu Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi.

Ali İnci Ada Hayat'ta: Cesur bir proje hayat buluyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile birlikte Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve çalışmaları hızla devam eden Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi Uygulama Sahasında incelemelerde bulundu. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, proje yüklenicisi Dünyalar Firmasının sahibi Ali Dünya ve proje firma koordinatörü Zafer Adalet’in de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Mutlu Işıksu’dan bilgiler alan Milletvekili İnci, projenin çok cesurca hazırlanan ve yoğun emek gerektiren bir proje olduğuna dikkat çekti, Başkan Işıksu ve ekibini tebrik etti. İnci, “Cesur belediye başkanları milleti için gövdesini taşın altına koyar. Şehrin tam merkezinde olağanüstü gayretle örnek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve ekibini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Milletvekili İnci’ye gerçekleştirdiği ziyareti ve güzel düşünceleri için teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Ada Hayat’ta zemin iyileştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Uygulama sahamızın çevresinde 550 m uzunluğunda, 21 m derinliğinde ve 1 m genişliğinde diyafram duvar yapıyor, temel atma öncesinde 14 binden fazla jet grout uygulaması ile 400'den fazla fore kazık çalışması gerçekleştiriyoruz. Değerli Milletvekilimize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Şehrin kalbinde Ada Hayat, Adapazarı’mıza çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin