SİYASET
Giriş Tarihi : 26-10-2023 15:09   Güncelleme : 26-10-2023 15:24

Alparslan Üsküp'ten önemli mesaj !

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinin önemli isimlerinden Alparslan Üsküp dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Alparslan Üsküp'ten önemli mesaj !

Yeni kadroda yer almayacağını açıklayan Üsküp görev almamasına rağmen davasına devam edeceğini vurguladı

İşte Üsküp'ün mesajı; 

Büyük Birlik Partisi'ni tanımak istiyorsanız Hayber Kalesi önündeki Hz. Ali'ye bakınız,
Büyük Birlik Partililer Hayber Kalesi önündeki Hz. Ali'dir gerektiği zaman...

Ve siz Büyük Birlik Partisi'ni tanımak istiyorsanız çöllerde Allah için kalbini veren Hamza'ya bakınız,
Büyük Birlik Partililer gerektiği zaman Hamza'dır Allah'ın izniyle...

Ve siz Büyük Birlik Partisi'ni tanımak, anlamak istiyorsanız 40 çerisi ile Çin Sarayını basan Kürşad'a bakınız,
Büyük Birlik Partililer 40. çeridir gerektiği zaman...

Ve siz Büyük Birlik Partisi'ni anlamak istiyorsanız konstantinapolis önünde Fatih'e bakınız,
Büyük Birlik Partililer Ulubatlı Hasan'dır Allah'ın izniyle...

Ve siz Büyük Birlik Partisi'ni ölçmek, tartmak, ne olduğunu bilmek istiyorsanız Çegan Tepesi'nde Enver Paşa'ya; çanakkale, Sakarya, Anafartalar ve Dumlupınar'da Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarına bakınız...

Ve Büyük Birlik Hareketi, Mescid-i Aksa'da Türk Bayrağı açtığı için neferleri İsrail tarafından tutuklanan ve neferlerinin Doğu Türkistan'a giriş yasağı olan tek harekettir.

Neticede kim ne derse desin Büyük Birlik Partisi Adriyatik denizinden Çin Seddi'ne kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk Devleti hayal eden, bu uğurda mücadele eden ve bu hayali gerçekleştirme yolunda şehit veren bir hareketin adıdır.


Ben Başbuğ Alparslan Türkeş'i öz dedesi sayıp adını gururla taşıyan, Muhsin Başkan'ın elinde büyümüş, Kıbrıs Türklüğü'nün ulu önderi Rauf Raif Denktaş'ın elini öpme şerefine nail olmuş, Gökalpları, Atsızları, Arvasileri idol edinmiş Alparslan Üsküp'üm. Bir tarafı Balkan, diğer tarafı Kafkas özünde Türk bir gencim.

Seçilme yaşının 18'e düşürülmesi ile 2017 yılında 10. Büyük Kurultay'ımızda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin taktirleri ile Merkez Disiplin Kurulu'nda görev aldım. 2018 Yılında Türkiye'nin en genç Milletvekili olabilmek için başvuru formumda il belirtmeksizin aday adayı oldum. Akabinde 2019 Mahalli İdare Seçimlerinde Gümüşhane ilimizden 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı oldum. 11. Olağan Büyük Kurultayı'mızda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin taktirleri ile Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldım. 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Genel Merkezimizin taktirleri ile Karabük İlimizden Milletvekili adayı oldum. Aday olduğum her seçimde seçilemesekte diğer liste arkadaşlarımızın ve teşkilatlarımızın katkıları ile partimizin oyunu yükselttik. Görevde olduğum 5 senelik zaman zarfında Gümüşhane'de ikamet etmem sebebi ile Doğu Karadeniz (1.) Bölge sorumlu MKYK Üyeliği görevini yürüttüm. 5 senede beraber görev yaptığım kıymetli büyüklerim ile 5 senede bölgemizde kurulmamış il bırakmadık. 30. Yılımızda memleketim olan Artvin'de ilk defa teşkilat kurduk. Bu vesile ile Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt İl başkanları ve teşkilatlarına her zaman arkamda durdukları için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bir kaç ay önce almış olduğum karar ile askerlik sürecim ve yeni projelerim için bu dönem Genel Merkezimizde görev almadım. Görev almasakta partimiz içerisinde mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici ile omuz omuza siyaset yapabilmek benim için büyük bir şereftir.

Sözlerime son verirken iki dönemdir listesinde yer veren Genel Başkanın Sayın Mustafa Destici'ye ve desteklerini hiç eksik etmeyen isimleri sayamayacağım kadar çok olan desteklerini esirgemeyen dost, akraba, parti yöneticisi, partili, küskün herkese şükranlarımı sunuyor, yeni yönetimde görev alan ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum.

12. Olağan Büyük Kurultayımızın tüm Türk Dünyası'na hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

YENİ YÜZYIL, GENİŞ VATAN!

EditörEditör