YEREL
Giriş Tarihi : 04-12-2023 13:18

Arifiye'de Adıyaman rüzgarı

Arifiye, seçim coşkusunu doyasıya yaşarken, ilçede heyecan verici seçim atmosferi oluşturan isimlerden biri de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Remzi Adıyaman oldu. Seçim çalışmaları kapsamında Arifiye'yi adım adım gezen Adıyaman, vatandaşlarla verdiği samimi pozlarla dikkat çekti.

Arifiye'de Adıyaman rüzgarı

İlçedeki gerçekleştirilen tüm etkinliklerde boy gösteren Hüseyin Remzi Adıyaman, Arifiye’deki seçmenlerle sık sık bir araya geliyor. İlçe esnafını ziyaret eden Adıyaman, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşıyor. "Sizlerle birlikte güzel bir gelecek inşa etmek için buradayım. Sizlerin sorunları benim sorunum, çözüm önerilerimle birlikte daha güçlü bir Arifiye için çalışacağım" diyen Adıyaman’ın, samimi tavırları ve sıcak gülümsemesi Arifiyeli seçmenler trafından ilgiyle karşılanıyor.

Arifiye'nin bütün mahallelerinde kapı kapı yürüttüğü seçim kampanyasında, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı vaat eden Hüseyin Remzi Adıyaman, vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor. 

Arifiyeli seçmenlerin, Adıyaman’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, adayın etkin ve samimi kampanyasının Arifiye için yeni bir dönemin habercisi olduğunu ifade ediyor.

I M G 4747

AdminAdmin