Asayiş
Giriş Tarihi : 06-02-2024 15:28

Avcılar'da Dehşet: Eski Eşinin Sevgilisi Tarafından Cinayete Kurban Giden Adam Hayatını Kaybetti!

Avcılar'da Mehmet Karakoç, eski eşinin sevgilisi Ayhan B. ile çıkan arbede sonucunda silahla vurularak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Ayhan B. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Avcılar'da Dehşet: Eski Eşinin Sevgilisi Tarafından Cinayete Kurban Giden Adam Hayatını Kaybetti!

Olay, 3 Şubat 2024'te saat 03.00 sıralarında Firuzköy Mahallesi Hasan Önal Caddesi'nde meydana geldi. Neslihan Ö., sevgilisi Ayhan B. ile birlikte eski eşi Mehmet Karakoç'a ait bir kafenin önüne gitti. Burada bir süre sonra Ayhan B. ile Mehmet Karakoç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Karakoç, Ayhan B.'yi bıçakla yaraladı. Bunun üzerine Ayhan B. belindeki tabancayı çekerek Mehmet Karakoç'a ateş açtı.

 

Avcılar'da Silahlı Arbede: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Haberler

Mehmet Karakoç Hayatını Kaybetti

Silahla vurulan Mehmet Karakoç, olay yerinden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Karakoç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan Şüpheli Yakalandı

Olaydan sonra kaçan Ayhan B., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Hafif şekilde yaralanan Neslihan Ö. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Neslihan Ö. Tehdit Almış

Edinilen bilgilere göre Neslihan Ö., 18 Ocak'ta sevgilisi Ayhan B. tarafından ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle emniyete başvurdu. Fakat Ayhan B. o dönemde bulunamadı.

Soruşturma Sürüyor

Cinayet ile ilgili soruşturma Avcılar Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.

EditörEditör