GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 14:43

"Aydın'da Korkunç Cinayetin Perde Arkası: Diş Hekimi Şüpheli, Kurbanın Katili İtiraf Etti!"

Aydın'ın Söke ilçesinde, kayıp olarak aranan Şerafettin Akalın'ın başı vücudundan ayrılmış halde bulunmasıyla ilgili dehşet verici detaylar ortaya çıktı. Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda, Akalın'ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan diş hekimi A.Ö., cinayeti tartışma sonucunda işlediğini itiraf etti.

14 Ocak 2024 tarihinde Granta mevkiinde boş bir arazide bulunan cesedin, 4 çocuk babası Şerafettin Akalın'a ait olduğu tespit edildi. Jandarmanın özel ekip tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, diş hekimi A.Ö. ve diğer şüpheliler H.Ö. ile V.Ö. gözaltına alındı.

Özel bir klinikte diş hekimi olarak çalışan A.Ö., sorgu sırasında olayın yaşandığı günün detaylarını anlatarak suçunu itiraf etti. Akalın ile yaşadığı tartışma sonucunda cinayeti işlediğini belirten A.Ö., mahkeme tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumuna sevk edildi. Diğer şüpheliler H.Ö. ve V.Ö. ise salıverildi.

Aydın'da "kesik baş" cinayeti: Katil diş hekimi çıktı - Son Dakika Türkiye  Haberleri | NTV Haber

Bu üzücü olayın ardında yatan nedenler ve cinayetin detayları, kamuoyunu şoke ederken, olayın hukuki süreci devam edecek.

EditörEditör