YEREL
Giriş Tarihi : 18-12-2023 14:32

Balkaya: Hep birlikte Sapanca için

AK Parti Sapanca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yaşar Faruk Balkaya, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Balkaya, “Hep birlikte Sapanca için düşüncesiyle çalışıyoruz” dedi.

Balkaya: Hep birlikte Sapanca için

Sapanca’da yeni bir soluk ve heyecan yaşatan AK Parti Sapanca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yaşar Faruk Balkaya yoğun bir çalışma temposunda halkla bir araya geliyor. Sapanca’nın merkezinin yanı sıra bütün mahallelerini de ziyaret eden Balkaya, “Vatandaşlarımızla, esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli sohbet edip istişare ediyoruz. Hizmet odaklı çalışma gibi istişare kültürü bizim önceliğimiz olacaktır” dedi. 

Sapanca halkının kendisine gösterdiği teveccüh çalışma ve hizmet aşkının daha da güçlendirdiğine işaret eden Balkaya fırsat buldukça Başkent’te önemli temaslarda bulunuyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u ziyaret eden Balkaya, bir süre Yavuz ile sohbet etti. Balkaya, “Ev hanımlarının, gençlerin, çiftçilerimizin, çalışan kesimin, bütün vatandaşlarımızın istek ve sıkıntıları dinliyorum. Hep birlikte sıkıntıların aşılması için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Esnaf sohbetlerimiz oluyor. Yolun başında dediğimiz gibi ‘eğer şahsıma yönelik bir teveccüh olarsa Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışıyla çalışacağız. Her zaman ‘biz’ diyeceğiz” diye konuştu.

EditörEditör