GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 13:28

Başkan Osman Çelik'ten Polis Haftası Mesajı:

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası'nı anlamlı bir mesajla kutladı.

Başkan Osman Çelik'ten Polis Haftası Mesajı:

Mesajında şu ifadelere yer veren Başkan Çelik, emniyet teşkilatının önemini vurguladı:

"10 Nisan 1845'te vatan toprağının her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Gece Gündüz Demeden Fedakarlık Örneği

Polislerin gece gündüz demeden fedakarlıkla çalıştıklarını ve suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması gibi görevlerini üstün bir şekilde yerine getirdiklerini belirten Başkan Çelik, emniyet teşkilatının geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası ve çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından biri olduğunu vurguladı.

Şehit Polisler Unutulmadı

Mesajında şehit polisleri de rahmetle anan ve gazi polislerimize şükranlarını sunan Başkan Çelik, görevi başında bulunanlara ve emeklilere aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diledi.

AdminAdmin