YEREL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 11:22

Başkan Tever'den temayül açıklaması: 2000 teşkilat mensubu oy kullanacak!

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti'de aday adaylığı süreçleri ve temayül hakkında bilgi verdi.

Başkan Tever'den temayül açıklaması: 2000 teşkilat mensubu oy kullanacak!

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için hazırlıklara devam ederken, hafta sonu gerçekleşecek olan temayül ve aday adaylığı süreçleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Tever, 26 Kasım Pazar günü tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşecek olan Teşkilat Temayül Yoklaması'nda Sakarya'da yaklaşık 2000 teşkilat mensubunun oy kullanacağını söyledi.

İşte Başkan Tever'in sosyal medya hesabından paylaştığı o açıklama;

"31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti'mizde takvimimiz kesintisiz bir şekilde işlemeye devam ediyor. 

Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı süreci kapsamında Sakarya'mızda toplamda 93 resmi başvuru aldık. Öte yandan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru süreci de ilçelerimizde devam etmektedir. Hemşehrilerimizin partimize olan ilgisi ve desteği için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

26 Kasım Pazar günü 10:00-16:00 saatleri arasında düzenleyeceğimiz elektronik temayül yoklamamızı Serdivan Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşecek olan Teşkilat Temayül Yoklaması'nda görev alacak komisyonumuzun Başkanlığını Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir yapacaktır.

Ayrıca Komisyonda; Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ankara Milletvekilimiz Sayın Zehranur Aydemir, Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Derya Bakbak, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Zeki Korkutata ve Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyemiz Sayın Betül Gürlük görev alacaktır.

İki bin kişiye yakın teşkilat mensubumuzun elektronik ortamda oy kullanacağı temayül yoklaması için salondaki hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştireceğimiz temayül yoklamamız, teşkilat disiplinimizin önemli bir göstergesi olacaktır.

AK Kadrolar olarak aziz milletimizin güvenine, değerli hemşehrilerimizin teveccühüne mazhar olmak için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz."

AdminAdmin