GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 01:48

Başkent'te 2 gün sürecek temaslarına başladı: Ali Bektaş'tan baş döndüren Ankara çıkarması

Sakarya’nın aktif oda başkanlarından Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, bir çok bakanlık ve Sivil toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile de görüşen Bektaş’ın yarında bir dizi ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Başkent'te 2 gün sürecek temaslarına başladı: Ali Bektaş'tan baş döndüren Ankara çıkarması

Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş içersinde İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaşım ve Altyapı Bakanlığı’nın yanı sıra bazı Sivil toplum   Kuruluşları’nın da bulunduğu 2 günlük Ankara ziyaretine sabahın ilk ışıklarıyla başladı. Minibüsçü esnafının sıkıntı ve isteklerinin yanı sıra bazı gelişmelerle ilgili yapılan ziyaretler sırasında Bektaş birçok bakanlıkta önemli isimlerle buluştu. 

Baş döndüren bir trafik içinde geçen ziyaretler sırasında İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile de makamında görüşen Başkan Bektaş,  “Bulunduğu görevlerin başarıyla üstesinden gelen, ülkemizin yetiştirdiği çok kıymetli devlet adamlarından İçişleri Bakan Yardımcımız Münir Karaloğlu’nu ziyaret ettik. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için yürütülen çalışmalarda Rabbim yardımcıları olsun” dedi.

EditörEditör