YEREL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 12:55

Bir babanın en acı paylaşımı: Canım kızım vefat etti

İstanbul'da yaşayan ve aslen Kocaalili olan ailenin 14 yaşındaki kızları Elif Gündoğdu, ilk belirlemelere göre geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baba Şahin Gündoğdu, acı haberi sosyal medya hesabından yakınlarına "Canım kızım vefat etti, Hakkınızı helal edin kızıma. Cenaze Sakarya'ya gelecek" ifadeleriyle duyurdu.

Bir babanın en acı paylaşımı: Canım kızım vefat etti

Aslen Kocaalili olan ve İstanbul'da yaşayan Şahin ve Songün Gündoğdu çiftinin 3 kız çocuklarının en büyüğü olan 14 yaşındaki Elif, sabah uyanamadı. Elif uyanmayınca durumdan şüphelenen ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde 14 yaşındaki Elif Gündoğdu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. İlk belirlemere göre genç kızın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. 

14 yaşında kalbine yenik düşen genç kızın vefatı, ailesini ve yakınlarını yasa boğarken, cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kocaali Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kocaali Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

14 yaşındaki Elif'in babası Şahin Gündoğdu, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını yayınlayarak çok acı bir paylaşım yaptı. Baba Şahin Gündoğdu, acı haberi sosyal medya hesabından yakınlarına "Canım kızım vefat etti, Hakkınızı helal edin kızıma. Cenaze Sakarya'ya gelecek" ifadeleriyle duyurdu.

AdminAdmin