YEREL
Giriş Tarihi : 28-07-2023 13:16

Çamlık Park’ta çalışmalar devam ediyor

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Neviye Mahallesi Selimiye Caddesi üzerinde bulunan Çamlık Park’ta çalışmalarına devam ediyor.

Çamlık Park’ta çalışmalar devam ediyor

 

Arifiye Belediyesi ilçe genelinde yeşil alanları artırmaya ve vatandaşların sosyal yaşamlarını çeşitlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Belediyemizce hazırlanan projelerden biri olan Neviye Mahallesi Selimiye Caddesi üzerindeki “Çamlık Park” yeni bir yaşam alanına dönüşüyor.

İlçe genelindeki Cadde ve sokaklarda yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra, Rekreasyon çalışmalarını da sürdüren Arifiye Belediyesi, Neviye Mahallesi Selimiye Caddesi üzerinde bulunan çamlık bölgesinde yeni bir rekreasyon çalışması gerçekleştiriyor. 17 dönümlük alan içerisinde, yapılan Çamlık park projesinin içerisinde; piknik alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro alanı, çocuk oyun grupları ve basketbol sahası bulunuyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “ İlçe genelinde vatandaşlarımızın nefes alabileceği yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarını artırmaya yönelik çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu kapsamda, Neviye Mahallesi Selimiye Caddesi üzerinde bulunan çamlık alanını, sosyal yaşam alanına dönüştürüyoruz. Toplam 17 dönümlük alan içerisinde gerçekleştirilen projenin içerisinde; piknik alanları, yürüyüş yolları, anfi tiyatro alanı, çocuk oyun grupları ve basketbol sahası bulunuyor. İnşallah en kısa süre içerisinde buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.“ ifadelerini kullandı.

AdminAdmin