SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 19:07

CHP'li Grup, Karşıyaka Belediye Başkan Adayına Tepki: "İthal Aday İstemiyoruz!"

CHP'li grup, Karşıyaka Belediye Başkan adayının belirlenmesine tepki gösterdi. Karşıyaka ilçesinde CHP'den aday gösterilen Behice Yıldız İşçimenler Ünsal'a yönelik eleştiriler, CHP'li bir grup tarafından parti binası önünde yapılan protesto ile bir kez daha yükseldi. Grup, "İthal aday istemiyoruz" ve "Tabanın sesine kulak ver" sloganlarıyla CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde toplandı.

CHP'li Grup, Karşıyaka Belediye Başkan Adayına Tepki:

CHP'nin Karşıyaka ilçesinde belirlenen belediye başkan adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal'a karşı parti içinden gelen tepkiler büyüyor. CHP'li bir grup, "İthal aday istemiyoruz" ve "Tabanın sesine kulak ver" sloganları ile CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde protesto gösterisi düzenledi. Partililer, aday Ünsal'ın ilçeye gelmediğini ve projeleri hakkında bilgi sahibi olmadığını iddia ederek parti yönetimine tepki gösterdi.

CHP'li grup, Karşıyaka Belediye Başkan adayının belirlenmesine tepki gösterdi

Açıklama yapan belediye başkan aday adaylarından Serdar Yavaşoğlu, genel merkezin verdiği sözlerin yerine getirilmediğini ifade ederek, "28 aday adayı başvuru yaptı, ancak atanacak adayın tepeden inme yöntemle belirlendiğini gördük. Atanan adayın ilçeye gelmemesi ve mülakata katılmaması büyük bir haksızlık. Yerel seçimlerin kazananı olmamız için adayın yeniden belirlenmesini talep ediyoruz." şeklinde konuştu.

CHP'li grup, Karşıyaka Belediye Başkan adayının belirlenmesine tepki gösterdi

Bu gelişme, CHP içerisinde aday belirleme süreçlerine yönelik eleştirileri bir kez daha gündeme getirdi. Aday Ünsal'ın ilçe halkı tarafından ne kadar destek göreceği ve tepkilerin nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu oldu.

EditörEditör