GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 11:40

Çiğdem Erdoğan'dan Yeni AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyelerine Tebrik

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Yunus Tever başkanlığında oluşturulan yeni AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu'nun yeni üyelerini sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Çiğdem Erdoğan'dan Yeni AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyelerine Tebrik

Erdoğan'ın paylaşımında, "İl Başkanımız Yunus Tever liderliğinde oluşturulan yeni AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulumuzda yer alan dava ve yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile çalışmalarını sürdürecek olan yeni yönetim kurulunun partilerine ve şehirlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Erdoğan, bayrağı devreden kıymetli arkadaşlarına da teşekkür etti.

Yanıt olarak, Yunus Tever, Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak, "Kıymetli Vekilim; güzel düşünceleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ediyorum. Gayretimiz, heyecanımız ve hedefimiz; partimize en güçlü desteği yine Sakarya’mızdan verebilmektir. İnşallah 1 Nisan sabahı hem Sakarya’da hem de 16 ilçemizde hep birlikte yeniden AK Parti demenin, Cumhur İttifakı demenin mutluluğunu yaşayacağız. Rabbim bu yolda bizleri muvaffak eylesin, birlik ve beraberliğimizi de daim kılsın inşallah." şeklinde yanıt verdi.

EditörEditör