SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:19

Cumhur İttifakı Adayı Yusuf Alemdar, Sapanca'da Vatandaşlarla Buluştu: Çevreci Anlayışla Yükselen Şehir

Sapanca'nın Rüstempaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Türkiye Yüzyılı mottosuyla çıktıkları yeni yolda şehir ve özellikle Sapanca için çevreci yaklaşımları benimseyerek önemli adımlar atacaklarını açıkladı.

Cumhur İttifakı Adayı Yusuf Alemdar, Sapanca'da Vatandaşlarla Buluştu: Çevreci Anlayışla Yükselen Şehir

Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında kıraathaneleri ziyaret ederek Sapanca sakinlerinin görüşlerini dinledi. AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ve Sapanca Belediye Başkan Adayı Doc. Dr. Recai Capoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, şehrin gelişimine vurgu yaparak, çevreci bir anlayışla Sapanca'yı bölge için bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Yolumuz Uzun Ve Yapacak Çok Işimiz Var” 6

Alemdar, "Bizler Türkiye Yüzyılı mottosuyla yeni bir yola çıktık. Yolumuz uzun ve yapacak çok işimiz var. Şehrimiz ve bilhassa Sapanca’mız her geçen gün gelişiyor. Bu gelişime ayak uydurmak için çevreci yaklaşımları esas alan bir anlayış içerisinde olacağız. Doğasıyla, iklimiyle ve turizmiyle bölgede cazibe merkezi haline gelen ilçemizi korumakla mükellefiz. Çünkü biz doğaya, çevreye ve bütün yaratılmışlara hürmet gösteren bir kültürle yetiştik. İnşallah Sapanca’mızı çevreci bir kalkınmaya öncülük edecek şehirler seviyesine yükselteceğiz" ifadelerini kullanarak, Sapanca'nın geleceğine dair önemli taahhütlerde bulundu.

 

“Yolumuz Uzun Ve Yapacak Çok Işimiz Var” 5

EditörEditör