YEREL
Giriş Tarihi : 09-12-2023 18:18

Cumhur İttifakı, Serdivan'da sürpriz yaşamamak için Atakan Çelik'e mi sıcak bakıyor?

Sakarya'nın en büyük ilçelerinden biri olan Serdivan, iki üniversitenin de bulunduğu ve son yıllarda nüfus artışı ile dikkat çeken bir yer. Bu durum, ilçede muhalefetin de oylarını artırmasına neden oldu. Cumhur İttifakı ise, 2024 yerel seçimlerinde Serdivan'da sürpriz yaşamamak adına yoğun bir mesai yapıyor.

Cumhur İttifakı, Serdivan'da sürpriz yaşamamak için Atakan Çelik'e mi sıcak bakıyor?

Bu kapsamda AK Parti, önümüzdeki hafta içerisinde son anketi yaptırarak aday belirleme sürecine girecek. Bu arada, ülkücü gelenekten gelen, ikili ilişkileri iyi olan ve geçen dönem AK Parti'den aday adayı olan gazeteci Atakan Çelik'in ismi, Ankara kulislerinde sıkça dillendirilmeye başlandı.

Ülkücü kesimin sıcak baktığı, toplumun bütün kesimlerinin sevdiği ve herkesin oy verebileceği bir isim olarak değerlendirilen Çelik'in, özellikle Ankara'da siyaset ve bürokrasi dünyası ile yakın ilişkisi olduğu biliniyor. Uzun yıllardır Ankara'da TBMM'de gazeteci olarak çalışan Çelik, bir dönem Bosna'da da görev yapmıştı.

Atakan Çelik'in Serdivan Belediye Başkanlığı adaylığı, Cumhur İttifakı açısından önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor. Çelik'in, ilçede muhalefetin oylarını azaltarak, AK Parti'nin yeniden iktidara gelmesine katkı sağlayabileceği düşünülüyor.

AK Parti'nin aday belirleme sürecinde Çelik'in ismi ön plana çıkarsa, Serdivan'da siyasette önemli bir değişim yaşanabilir.

AdminAdmin