GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 12:58

"Daha yaşanılabilir bir Küpçüler mümkün"

Küpçüler Mahallesinin iddialı Muhtar adaylarından Ümit Altıkatoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Şehrin yönetici kadrosuyla sürekli diyalog halinde olarak mahallemizin sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza söz veriyoruz. Daha yaşanılabilir bir Küpçüler mümkün" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Küpçüler Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Altıkatoğlu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerçekleştirdiği konut ve kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Altıkatoğlu, sorunları tek tek not alarak hizmet sözü veriyor.

Altıkatoğlu, gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretinde, "Yıllardır mahallemizin çözüme kavuşmayan kronik sorunları var. Hizmet noktasında yetersiz kalınan sorunları çözüme kavuşturacak çalışmalarımız mevcut. Gerek Belediye yönetimiyle gerek şehirdeki kuruluşlarla sürekli diyalog halinde olarak Küpçüler Mahallemizin huzuru ve refahı için gece gündüz mesai harcayacağımıza inancımız tam" ifadelerine yer verdi.

Aza aday listesindeki isimlerle dikkat çeken Altıkatoğlu'nun aza aday listesi; Ramazan Yeşilyurt, Hüsamettin Ay, Cahit Söyler, Şeker Çinal, Mehmet Demirci, Mücahit Şimşek, Serkan Demir, Arslan Yılmaz'dan oluşuyor.

EditörEditör