SPOR
Giriş Tarihi : 16-02-2024 17:23   Güncelleme : 16-02-2024 17:23

Dev Adamlar Ev Sahibi! Sakarya Büyükşehir Basketbol Ayos Spor'u Konuk Ediyor

Sakaryalı basketbolseverler heyecanlanmaya hazır olun! Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 12. hafta mücadelesinde Ayos Spor'u evinde konuk ediyor. 17 Şubat Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 17.00'da başlayacak olan bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmayın!

Dev Adamlar Ev Sahibi! Sakarya Büyükşehir Basketbol Ayos Spor'u Konuk Ediyor

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren Sakarya Büyükşehir Basketbol, 4 galibiyetle namağlup yoluna devam ediyor. Mutlak şampiyonluk hedefiyle ter döken "dev adamlar", Ayos Spor'u da yenerek bu seriyi uzatmak istiyor.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Kulübü'nden yapılan açıklamada: "Sakarya'mızın dev adamları Büyükşehir'imiz evinde Ayos'u konuk ediyor. Başarılı bir grafik çizerek üst lige çıkma hedefiyle ter döken dev adamlarımız tüm basketbol severleri Atatürk Kapalı Spor Salonu'na desteğe bekliyor. Hep birlikte tribüne!" ifadelerine yer verildi.

Sakaryalı basketbolseverleri bu heyecan dolu maça davet ediyoruz! Sakarya Büyükşehir Basketbol'a tribünden destek vererek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmasına yardımcı olun.

EditörEditör