YEREL
Giriş Tarihi : 10-08-2023 13:12

Eğitim-Bir-Sen Büyük Karadeniz Turu beğeni topladı

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi yaz tatilinde de üyelerine yönelik yaptıkları kültür gezileri ile adından sıkça söz ettiriyor. Yurtiçi ve yurtdışı birçok tur düzenleyen Eğitim-Bir-Sen son olarak Büyük Karadeniz Turu ile yine üyelerinin beğenisini kazandı.

Eğitim-Bir-Sen Büyük Karadeniz Turu beğeni topladı

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, üyelerimize ve yakınlarına özel yapmış olduğumuz indirim anlaşmaları ile konforlu ulaşım ve konaklama imkanları ile son bir yıl içerisinde Konya, Bursa ve İstanbul Gezileri ve Umre, Kudüs ve Büyük Balkan Turunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Mengen, son olarak Büyük Karadeniz Turu düzenleyerek Samsun, Amasya, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Batum şehirlerini ziyaret ettiklerini vurguladı.

Mali, sosyal ve özlük hak mücadelelerinin yanı sıra üyelerinin talep ve beklentilerini karşılamaya yönelik kültürel etkinliklere de önem verdiklerini ifade eden Mengen, önemli olan üyelerimizin memnuniyeti dedi.

Gelecek yıl için de üyelerin talepleri doğrultusunda yurtiçi ve yurtdışı gezi programları planladıklarını belirten Mengen, üyelerini etkinliklere katılmaya, henüz üye olmayan eğitim çalışanlarını da büyük Eğitim-Bir-Sen ailesine katılmaya davet etti.

AdminAdmin