YEREL
Giriş Tarihi : 24-05-2023 17:29   Güncelleme : 24-05-2023 17:45

Erenler’de güzel şeyler oluyor!

Son dönemde çalışmalarıyla dikkat çeken Erenler Belediyesi, bir yandan ilçedeki yılların altyapı sorunlarına bir yandan asfalt çalışmalarına bir yandan da geleceğimiz olan ilçedeki çocuklar için yatırımlarına devam ediyor

Erenler’de güzel şeyler oluyor!

YILLARIN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN 13 MİLYON TL’LİK YATIRIM

 Erenler Belediyesi ilçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. İhalesi gerçekleşen ve firmaya yer teslimi yapılan Küpçüler ve Yeni Mahallelerinde altyapı çalışmaları başladı.

Yılların sorununa ilk kazma vurulurken çalışmalar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, iki mahalle içinde çalışmaların ilerleyen süreçte etap etap devam edeceği müjdeledi. AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse, AK Parti İl Kadın Başkanı Yasemin Turan, Belediye Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül, Serkan Cerrahoğlu ve Bekir Yıldız, Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, meclis üyeleri ve muhtarların katılımları ile çalışmalar başladı.

 İKİ MAHALLE

Çalışmaların başladığı noktada bilgilendirmede bulunan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “İlçemizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren alt ve üstyapı yenileme konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde Küpçüler ve Yeni Mahallede yılların sorununa ilk kazma vuruldu. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt ve tretuvar ile çalışmalar devam edecek” dedi.

 1 CADDE, 32 SOKAK

Başkan Fevzi Kılıç, “Bugün itibariyle başlayan 1. Etap çalışmalarımız kapsamında Küpçüler Mahallemizde Küpçüler Caddemiz ile birlikte 13 sokağımızı, Yeni Mahallemizde ise 19 sokağımızı alt ve üstyapısı ile yenileceğiz. 1. Etabımızda 8 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirecek ve akabinde bu cadde ve sokaklarımızı 15 bin ton asfalt ile baştan sona yenileyeceğiz. İnşallah kısa zamanda tamamlanmasını hesapladığımız 13 Milyon TL değerindeki çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 DEVAM EDECEK

Başkan Fevzi Kılıç, “Küpçüler ve Yeni Mahallelerimizde inşallah bu çalışmaların tamamlanmasının ardından da alt ve üstyapı atağımızı sürdüreceğiz. Etap etap ayarlamalarımızı, planlarımızı yaptık. Hayırlısı ile daha güzel bir Erenler’i kıymetli vatandaşlarımızla birlikte el ele ve kol kola inşa edeceğiz. Çalışmaların hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin