Bir dizi program kapsamında şehre gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ile bir araya geldi.
Programa ayrıca TÜRASAŞ Genel Müdürü Selim Koçbay, TÜRASAŞ Bölge Müdürü Yunus Ekşi, TÜRASAŞ Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Metin ve TÜRASAŞ Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Çankırı da katıldı.
Heyet, Sakarya için büyük önem taşıyan GaziRay Projesi’nin sahadaki çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden sürece ilişkin detaylı bilgi alan Bakan Yardımcısı Boyraz ve beraberindeki heyet, projenin şehrin ulaşım altyapısına sağlayacağı katkıları değerlendirdi.
Ziyaretin sonunda, heyet çalışmaların hızla ilerlemesi için gerekli desteklerin sürdürüleceğinin altını çizdi.




























