YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 11:02

Göz nakli için 3 milyon lira gerekiyor

2.5 yıl önce Balıkesir’de geçirdiği trafik kazasında görme yetisini kaybeden Şafak Sepetçioğlu, kızını görebilme özlemiyle dolu günler geçirdiğini belirterek, yetkililere seslendi. Sepetçioğlu, “Yurtdışında göz nakli olmam gerekiyor. 3 milyon TL’ye ihtiyaç var. Hükümetimizden yardım istiyorum. Gözlerimi açtırsınlar. Evladımın yüzünü bile hatırlamıyorum, hafıza kaybım var. Kızımı yeniden görmek istiyorum.” dedi.

Göz nakli için 3 milyon lira gerekiyor

Adapazarı’nda yaşayan ve hamallık yaparak geçimini sağlayan Şafak Sepetçioğlu,  2.5 yıl önce İzmir’den düğünden dönerken kızı ve eşiyle Balıkesir’de trafik kazası geçirdi. 

Kaza sonucunda görme yetisini kaybeden Sepetçioğlu, kızını görebilme özlemiyle dolu günler geçiriyor. Hükümet ve yardımseverlerden yardım talep eden Şafak Sepetçioğlu, göz nakli olabilmesi için destek bekliyor.

Kazayı hatırlatarak, yaşadıklarını anlatan  Şafak Sepetçioğlu, “2.5 sene önce trafik kazası geçirdim. Arkadan bir araç 250 km hızla bizim arabamıza çarptı. Benim emniyet kemerim koptu, kapım açıldı. Arabadan aşağıya kafa dikleme düştüm. 200 metre asfalta sürüklendim. Çok şükür araçta bulunan eşim ve çocuklarıma bir şey olmadı. Yüzümdeki kemikler kırıldı, 1.5 ay doktor bulamadım. Ondan sonra gözlerimi kaybettim. Hamallık yaparak evime bakıyordum. Benim gözlerimin açılması için iyi şartlar gerekiyor. Bizim durumumuz yok. Şu an hiç bir iş yapmıyorum." diyerek yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Şafak Sepetçioğlu'nun en büyük dileği kızını yeniden görebilmek. Gözlerinin açılabilmesi için yurtdışında yapılması gereken göz nakli operasyonunun maliyeti 3 milyon TL'yi buluyor. Bu mali yükü tek başına kaldıramayacağını belirten Sepetçioğlu, "Hükümetimizden yardım istiyorum. Gözlerimi açtırsınlar. Evladımın yüzünü bile hatırlamıyorum, hafıza kaybım var. Kızımı yeniden görmek istiyorum." şeklinde duygusal bir çağrıda bulundu.

AdminAdmin