GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 16:17   Güncelleme : 12-01-2024 19:30

Günde 3 kez tecavüze uğruyorum!

Amerikalı milyarder Epstein'ın cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağına 10 yaşındayken düştüğünü ifade eden Sarah Ransome, "Günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. Ve o adadaki tek kız ben değildim; orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu" diye konuştu.

Günde 3 kez tecavüze uğruyorum!

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ın mağdurlarından Sarah Ransome, yaptığı açıklamalar ile adeta kan dondurdu.

"GÜNDE 3 KEZ TECAVÜZE UĞRADIĞIM OLUYORDU"

"Ben bunların eline düştüğümde 10 yaşındaydım" diyen Ransome, "Bazen günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. Ve o adadaki tek kız ben değildim; orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu. Ben 17 senedir bu zindandayım, Ghislaine Maxwell'in (Epstein'ın ortağı) ölmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum

BİLMEYENLER İÇİN EPSTEİN OLAYI

Jeffrey Epstein zengin çocuklarının gittiği özel okul Dalton'da matematik öğretmenliği yaparken bir gün bir öğrencinin babasının teklifiyle hayatı değişiyor. Robin Williams'ın "Ölü Ozanlar Derneği"ndeki ilham veren öğretmen karakteri gibi nam salan Epstein'e "Burada matematik öğretmekle ne işin var," diyor baba. "Hemen arkadaşımı aramalısın." Yatırım bankasında çalşıan arkadaşı arıyor, kısa sürede Bear Sterns'de işe başlıyor. Böylece lise mezunu orta sınıf matematik dâhisinin New York elitlerinin arasına girme yolundaki ilk adımı atıyor.

AdminAdmin