YEREL
Giriş Tarihi : 12-12-2023 14:39

Hakan Demirbaş ilk kez oy verecek gençlerle buluştu

Ferizli’yi adım adım, sokak sokak gezen Aday Adayı Hakan Demirbaş, ilk kez belediye başkanlığı için oy kullanacak gençlerle buluştu. Türkiye Yüzyılı’nda gençlerin önemine işaret eden Demirbaş, “Geleceğimiz olan gençlerimizin fikir, öneri ve istekleri bizim için çok önemlidir” dedi.

Hakan Demirbaş ilk kez oy verecek gençlerle buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ferizli Belediyesi Aday Adayı Hakan Demirbaş ilçede çalmadığı kapı, girmediği sokak kalmadı. Tecrübe, deneyim ve bilgisiyle birlikte aday adayı olduğunu vurgulayan Demirbaş, Ferizli halkının sıcak ilgisi karşılaşıyor. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği Demirbaş, saha çalışması sırasında bir grup gencin, “Neden AK Parti’ye ve size oy verelim” sorusu üzerine “Bu böyle ayak üstü olmaz. Size çay ikram edeyim. Hem de sorularınızı içtenlikle cevaplayım” dedi.

Gençlerle birlikte bir kafede oturan ve tavşan kanı çayların gelmesiyle birlikte koyu bir sohbete başlayan Hakan Demirbaş, önce kısa olarak iş hayatını ardından Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcılığının da içinde bulunduğu çalışmalarını gençlere aktardı. Doğduğu ve büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için yola çıktığını da anımsatan Demirbaş, “Siz değil ama aileniz eski Türkiye’yi bilir. Gaz, tüp, ekmek kuyrukları, hastanelerde tedavi olmak için evlerini satan insanları ve eski Türkiye’deki imkansızlıkları büyükleriniz iyi bilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve gelmesiyle birlikte eski Türkiye’nin geçmişte kaldığını ve yeni Türkiye’nin ise dünyada adından söz ettiren gelişmiş bir ülke olduğunu belirten Demirbaş, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeni Türkiye yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bir zamanlar tüp kuyrukları olan ülkemiz artık kendi teknolojisiyle İHA, SİHA, Kızılelma, TCG Anadolu, Hürjet, TOGG üretiyor. Altay Tankı sahaya inmeye hazırlanıyor. Saymakla bitmeyen projeler ve yatırımları elinizdeki cep telefonlarında sizlerde takip ediyorsunuz” diye konuştu

İlk kez bu yıl seçme hakkına kavuşan gençlerle yaptığı sohbet sırasında yeni gençlerinde sohbette katılmasıyla çayların biri gelip birinin gittiği o anlarda Hakan Demirbaş, Ferizli ile ilgili düşüncelerini de gençlere aktardı. Gençlerin büyük keyifle dinlediği Hakan Demirbaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz, Sakarya’mız, Ferizli’miz Türkiye Yüzyılı’na yakışır şekilde kalkınmaya, büyümeye ve gelişmeye devam edecektir” dedi.68081F17 5A39 4A21 8B61 93C15849Cecd

AdminAdmin