YEREL
Giriş Tarihi : 09-09-2023 18:10

Hastane bölgesindeki otopark sorununu çözecek projede yeni gelişme!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresindeki otopark sorununu çözmek için hazırladığı katlı otopark projesi bir kez daha ihaleye çıkıyor.

Hastane bölgesindeki otopark sorununu çözecek projede yeni gelişme!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları merkezi ve 106 yataklı acil durum hastanesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin de yeni poliklinik inşaatına başladığı bölge yıllardır otopark sorunuyla gündemde. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki otopark sorununa çözüm olması için şehir merkezindeki Milli Egemenlik Caddesi'nde olduğu gibi bir katlı otopark projesi hazırlamıştı. 

Zemin kat üzerine 3 kattan oluşacak, yaklaşık 11 bin 400 metrekarelik kullanım alanı ve 600 araç kapasiteli olacak olan katlı otopark için daha önce ihaleye çıkılmış ancak teklifler yeterli gelmemişti. 

Büyükşehir katlı otoparkın yapımı için yeni bir ihale ilanı yayınladı. 

İhale, 29 Eylül Cuma günü saat 10.30'da Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi Kuriş İş Merkezi No:107 Daire:220'de bulunan Keşif Metraj Şube Müdürlüğü Odası'nda gerçekleştirilecek.

300 GÜNE TESLİM EDİLMESİ BEKLENİYOR...
İhale sonunda işi alan firmanın, sözleşme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde işe başlayarak 300 gün içerisinde otoparkı teslim etmesi bekleniyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin, ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içindeki idari şartnameden ulaşabileceği ifade edildi.

AdminAdmin