YEREL
Giriş Tarihi : 20-12-2023 16:06

Hendek'te ankette Ali Kemal Sofu bombası

AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, ilçede çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Sofu ilçeden büyük destek alırken, 15 Aralık’ta yapılan ankette Hendek halkının yüzde 56’sı 'belediye başkanı olarak Ali Kemal Sofu’yı görmek istiyoruz' cevabını verdi.

Hendek'te ankette Ali Kemal Sofu bombası

Hendek’ten AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Ali Kemal Sofu, ilçeden büyük destek alıyor. Gittiği yerlerde büyük ilgi gören Sofu, özellikle merkezde vatandaşlardan tam destek görüyor. Sofu’nun gördüğü bu destek anketlere de yansımış durumda. Kırmızı Kare firmasının geçtiğimiz hafta yaptığı ankette katılımcıların yüzde 56,41’i belediye başkanı olarak Ali Kemal Sofu’yu görmek istedikleri cevabını verdi.

YÜZDE 56
3500 kişi üzerinden telefonla yapılan anket sonucunda Sofu, yüzde 56,41 oranını yakaladı. Ankette katılımcılara “Belediye Başkanı olarak Kimi Görmek İstersiniz” sorusu soruldu. Ankette sorulan diğer isimler ise yüzde 43,59 oy aldı. Ankete katılanların yüzde 83.41’i erkek yüzde 16,59’u ise kadın olarak ölçüldü.

AdminAdmin