GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 13:46

İl Başkanı Alkaş'tan Öz'e tebrik!

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, partisinin Hendek Yenimahalle Seçmen İletişim Merkezi açılışında AK Parti Hendek İlçe Başkanlığına atanan Adem Öz ve yönetimini tebrik etti

İl Başkanı Alkaş'tan Öz'e tebrik!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, partisinin Hendek Yenimahalle Seçmen İletişim Merkezi açılışında AK Parti Hendek İlçe Başkanlığına atanan Adem Öz ve yönetimi için “Dil ile ikrar ettiğini kalbi ile tasdik eden ve ameli ile tatbik eden bir ilçe başkanı ve yönetimi göreve gelmiştir. Tebrik ediyor başarılar diliyorum” yorumunda bulundu.

 

TEŞKİLAT BABAOĞLU’NUN YANINDADIR

MHP İl Başkanı Alkaş, konuşmasında “Yeni teşekkül eden meclis üyesi aday listesi Hendek’imize hayırlı olsun. Listede bir mesaj var, o mesaj diyor ki; AK Parti’nin geçmiş dönem iki ilçe başkanı Sayın Şenay Sakal ve Sayın Ali Kemal Sofu listenin başındaki iki isim. Buradan çıkan mana ve anlam şudur: Ak Parti eski yeni bütün ilçe başkanlarıyla, tüm teşkilat unsurlarıyla Hendek’te Cumhur ittifakı ve Turgut Babaoğlu’nun yanındadır” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHUR İÇİN ALEMDAR”

Coşkulu kalabalığa meclis mesaisi nedeniyle programa katılamayan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün selamını da ileten Alkaş, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’dan için de “Sakarya’ya mihmandar, Cumhur için Alemdar diyorum” mesajı verdi.

EditörEditör