YEREL
Giriş Tarihi : 17-04-2023 13:04

İl dışından Sakarya'ya uyuşturucu getiren şüphelilere narkotik baskını!

İl dışından Sakarya'ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen şüphelileri takibe alan Narkotik ekipleri, fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. 2 ilçede düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin 4'ü de tutuklandı.

İl dışından Sakarya'ya uyuşturucu getiren şüphelilere narkotik baskını!

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam eden Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından Sakarya'ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen şüphelileri takibe aldı.

Ekipler, fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçti. Adapazarı ilçesi Karaköy Mahallesi ile Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesinde gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 10 kilo 286 gram bonzai maddesi,155 gram eroin maddesi, 29 gram metamfetamin maddesi ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EditörEditör