YEREL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 16:14

İş insanı Nagehan Bayram muhtar adayı oldu: Hizmet etmek için muhtar adayı oldum

İş dünyanın tanınmış isimlerinden Nagihan Bayram, Erenler Yeşiltepe Mahallesi Muhtar adayı olarak sahaya çıktı. Kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların arasında köprü olacağını belirten Bayram, “Hizmet odaklı bir anlayışla muhtar aday oldum” dedi.

İş insanı Nagehan Bayram muhtar adayı oldu: Hizmet etmek için muhtar adayı oldum

Uzun yıllar iş dünyasında bulunan ve son olarak Erenler’de işyeri olan Nagihan Bayram, kadınların aktif siyaset kadar çok önemli misyon ve vizyonu üstlenen muhtarlıklar içinde sahada olması gerektiğine vurgu yaptı. Daha yaşanabilir bir mahalle, sıfır atık, çevreci yaşam ve ailelerin gönül rahatlığıyla mahallesinde yaşaması için hizmet odaklı bir yola çıktığını anımsatan Nagihan Bayram, “ Siyaset, iş dünyası gibi alanlarda olduğu gibi kadınlarımızın muhtar olmalarını çok önemsiyorum” dedi.

Bayram, “Amacım yerel yönetimlerde aktif kadın sayısını arttırmaktır. Şehrimizin bu anlamda örnek olmasını istiyorum. Yeşiltepe Mahallesi sakinleri eğer bana teveccüh gösterirlerse ve muhtar olursam hizmet ruhuyla bir çok sıkıntının üstesinden geleceğime eminim. Yeter ki 'ben' değil 'biz' diyelim, çözüm odaklı çalışalım. Herkesin kıymetli fikirlerini alarak yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca sosyal yaşamda aile çok önemlidir. Kadınlarımız ve çocuklarımızın her zaman yanında olacağım. Biz kadınlar sadece muhtarlık yapacağız. Yeşiltepe Mahallesi olarak bir aile olacağız” diye konuştu.

AdminAdmin